Kim

Een afspraak bij FitFanatics

Na een aantal jaren van veel sporten en gezonder eten, ben ik een aantal kilo afgevallen. Echter was ik nog niet tevreden over datgene wat ik in de spiegel zag; ik wilde graag nog een paar kilo’s kwijt en mijn vetpercentage wat verlagen. Vandaar dat ik een afspraak maakte bij FitFanatics.

Ik hield een week lang bij wat ik allemaal at. In gesprek met Ellen bleek dat ik redelijk gezond at, maar dat ik sommige dagen teveel calorieën binnen kreeg en sommige dagen zelfs te weinig. Ellen heeft toen voor mij overzichtelijk gemaakt hoeveel calorieën ik ongeveer op een dag mag eten en hoeveel vetten, eiwitten en koolhydraten ik binnen mag krijgen, zodat ik die laatste kilo’s ook nog kwijt zou raken. Dit schema gaf mij houvast. Ik wist ongeveer welke hoeveelheden ik kon eten en welke voedingsstoffen in welke producten zitten. Naast het schema heb ik, op advies van Ellen, gebruik gemaakt van een app waarop ik invulde wat ik at wanneer ik me niet precies aan het schema hield. Hierdoor leerde ik zelf in te schatten wat ik kon eten op een dag.

Na drie maanden heb ik helder wat ik op een dag ongeveer kan eten en welke producten ik wel en niet eet. Sommige dagen lukt het mij minder goed om me hieraan te houden, maar dit weegt niet op tegen de dagen dat het wel lukt.

Ik ben inderdaad nog wat kilo’s kwijtgeraakt en mijn vetpercentage is lager, dus daar ben ik ontzettend blij mee. Uiteindelijk heb ik niet het resultaat bereikt wat ik dacht te behalen. Wel heb ik iets anders bereikt, wat waarschijnlijk nog veel belangrijker is. Ik ben blij met datgene wat ik in de spiegel zie en ik heb stabiliteit in mijn eetpatroon. Ik ben me meer bewust van datgene wat ik wel en niet kan eten.

Het schema van Ellen heeft er voor gezorgd dat ik gezond eten kan volhouden en dat het niet voelt als een dieet. Het is geen grote verandering, wat maakt dat het gemakkelijker is om ermee door te gaan. Daardoor kan ik langzaamaan toch dichterbij mijn streefgewicht en gewenste vetpercentage komen.

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Kim

''Blij met datgene wat ik in de spiegel zie''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics