Van 90,5kg naar 78,9kg en van 20.9% naar 15,8% vet

2 jaar terug had ik voor mezelf besloten dat het genoeg was, ik woog op dat moment 106kg en zat niet meer lekker in mijn vel. Hoe ga je dat aanpakken? Gewoon op eigen kracht sporten en op mijn eten letten dat zou niet zo moeilijk zijn leek mij. Vervolgens kreeg ik er wat stress bij en het resultaat mocht er zijn: 84kg.
Maar afgelopen December stond de teller weer op 90,5kg. Hoe kom ik hier weer vanaf want ik wil nooit meer terug naar die 3 cijfers. Ik sportte op dat moment al bij SportHelden en zag Sander en Ellen al vaker voorbij komen. Toen ik daarbij ook de goede verhalen over hun hoorde dacht ik laat het eens proberen.
Ik kwam in contact met Sander, een super gemotiveerde kerel in zijn vakgebied! Hij vertelde mij hoe ze te werk gingen en ik moest een week lang mijn eetpatroon bijhouden.
Vervolgens vertelde hij mij dat ik te weinig voeding op een dag binnen kreeg en dat de producten vaak ook verkeerd waren. Nog een probleempje was het weekend, daar was het alcohol gebruik ook wat aan de hoge kant om af te vallen.
Sander schreef een voedingsschema en daar moest ik mij de komende 3 maanden zo goed als mogelijk aan gaan houden. Gewoon simpele producten die iedereen eet. Mocht ik iets niet begrijpen kon ik altijd contact met hem opzoeken.
Na 3 weken had ik mijn eerste weegmoment, 4 kilo kwijt ik kon niet geloven dat het zo makkelijk zou gaan door mijn levensstijl een beetje aan te passen. Ik sportte 2 a 3 keer per week en des te meer ik ging hoe sneller de kilo’s eraf vlogen. Maar natuurlijk waren er ook de weekenden, feestjes en buiten de deur eten stonden in die 3 maanden vaak in de agenda. Geen probleem als je door de week je nog strakker aan het schema houdt.
Na 3 maanden mag het resultaat er zijn. Van 90,5kg naar 78,9kg en van 20.9% naar 15,8% vet.
Achteraf gezien heb ik er niet veel voor hoeven laten en kan ik mijn “slechtte weekenden” goed compenseren. Ik blijf nu doorgaan met mijn eetpatroon omdat het een eetgewoonte is geworden en geen “dieet” is. Na de zomer benader ik Sander weer voor een maandelijkse meting voor de stok achter de deur te houden.

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''De laatste loodjes in de goede richting''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics