60,9kg afgevallen, vetpercentage 11% gezakt

Toen ik op de weegschaal stond en mijn weegschaal 88 kilo aangaf dacht ik, dat is wel genoeg! Hier heb ik mijn knop omgezet en heb ik mij aangemeld bij de sportschool. Begonnen met gezonder eten en meer sporten. Uiteindelijk ben ik hiermee 8 kilo afgevallen, maar ik bleef hierop een lange tijd hangen.

Op advies van mijn zus ben ik naar Ellen gegaan in mei 2017. Toen bleek dus dat ik 600 calorieën te weinig at per dag, dat zijn er nogal wat! Maar dit tekort haalde ik op andere dagen weer in door verkeerd te eten en te snaaien. Ellen heeft een eetschema gemaakt met alles wat ik lekker vond en had zelfs oplossingen voor een slechte ontbijter zoals ik. Ik heb met Sander één personal training gehad om mij in de sportschool nog beter te ontwikkelen, dit schema daar hou ik mij nu nog steeds aan vast!

In het begin ging het goed en snel, ik was zeer gemotiveerd. Maar op den duur ging het in mijn leven met de nodige ups en downs en dat zag je ook terug in de metingen. Hierdoor heb ik een aantal keren een pauze ingelast. Ik woog toen op mijn laagst 70 kilo. In overleg met Ellen kon ik de begeleiding weer oppakken wanneer ik daar weer aan toe was. Toen mijn weegschaal weer opliep naar de 75 kilo dacht ik: “dit is niet wat ik wil”! Toen weer de draad opgepakt en flink aan het sporten gegaan. Ik heb in deze fase beter leren omgaan met compenseren. Compenseren met een feestje inclusief drank en dat het niet altijd én én én kan zijn. Dit vond ik het moeilijkst maar nu weet ik wat ik kan en mag. Dit gaat nu op de automatische piloot.

Nu 2.5 jaar verder kan ik zeggen dat ik mijn doel al 3x heb aangepast en 3x heb gehaald! Mijn doel was eerst 70 kilo, toen 65 kilo en daarna naar 62 kilo. Met de laatste meting woog ik 60.9 kilo! Mijn vet% is in totaal 11% gezakt! Ik kan met blijheid zeggen dat dit het allemaal waard was en dat ik heel trots ben op wat ik bereikt heb! Zo zie je maar weer dat ‘n doel halen soms tijd nodig heeft en dat het bij de een langer duurt dan bij de ander.. Geef niet op en ga door! Je zult blij zijn met de resultaten en met jou lichaam en uiteindelijk je lichaam leren accepteren! 🙂

Ellen bedankt, voor jouw steun en motivatie, dat heeft mij super geholpen!! En Sander bedankt voor jou sportschema!

Groetjes Sanne

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Een doel halen heeft soms tijd nodig! Geef niet op en ga door!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics