Een stok achter de deur

Een stok achter de deur

Drie jaar geleden heb ik voor het eerst een poging gedaan om af te vallen. Dit door een shake-en repen dieet. De kilo’s die ik kwijt was zaten er in no-time weer aan.

Na de vakantiefoto’s van vorig jaar heb ik besloten dat het echt anders moest. In maart ben ik bij Ellen terecht gekomen na wat research op het internet.

Voor mij is het belangrijk om een stok achter de deur te hebben. Iemand aan wie ik ‘’verantwoording” af moet leggen. Ellen heeft een schema voor me opgesteld en nadat we dit samen besproken hadden kwam ik er achter dat ik al die tijd veel minder gezond at dan ik eigenlijk dacht.

De eerste maand ging het heel snel! Terwijl ik juist voor mijn gevoel veel meer at dan ik daarvoor deed! Hier kon ik wel aan wennen..

Daarna ging het wat minder snel en schommelde het een beetje. Door de support van Ellen heb ik het toch weer op kunnen pakken zodat de laatste maanden weer een duidelijke verbetering zichtbaar was!

Dankzij Ellen kan ik dit jaar met veel plezier terugkijken naar de vakantiefoto’s! Ik ben er nog niet en wie weet kom ik nog even terug voor nog even een stok achter de deur na mijn vakantie maar voor nu wil ik Ellen bedanken voor alle steun!

Groetjes Anouk

 • Before - Voorkant

  Before - Voorkant

 • After - Voorkant

  After - Voorkant

 • Before - Zijkant

  Before - Zijkant

 • After - Zijkant

  After - Zijkant

 • Before - Achterkant

  Before - Achterkant

 • After - Achterkant

  After - Achterkant