Geen dieet maar een levensstijl

Verhaal Maud

Al 2 jaar was ik bezig om af te vallen. Van smoesjes tot niet gemotiveerd & onvoldoende kennis. Het lukte mezelf simpelweg niet ! Tot op een dag ik er klaar mee was. Ik nam contact op met FitFanatics en ik kon diezelfde week al komen voor een intake gesprek.

Sander gaf me meteen het gevoel dat ik aan het goede adres was. Na een intake gesprek en een eet dagboek bij te houden, kreeg ik mijn eet schema. Ik had verwacht dat er geen lekkere dingen op stonden en dat het te weinig zou zijn. Dat was absoluut niet het geval. Als ik honger zou hebben, zou het fout gaan. Maar doordat je zo regelmatig eet, heb je absoluut geen honger. Je lichaam begint hier al snel aan te wennen en de trek in iets lekkers verdwijnt steeds meer. Het is geen dieet maar een levensstijl. FitFanatics ondersteunt je bij alles, maar leert jezelf ook na te denken over voeding. Zo heb ik geleerd waar ik op moet letten. Hierdoor kun je heel makkelijk zelf doorgaan wanneer je je doel hebt behaald en krijg je geen jojo effect.

sanderenmaud

Ik ben begonnen op een gewicht van 77 kilo, en nu 3 maandjes verder zit ik 68,6 ! Mijn vetpercentage is maar liefst 8% gedaald ! Ik voel me beter dan ooit. Vooral de complimentjes zijn heel fijn om te horen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik ben al heel goed op weg  en blijf lekker doorgaan bij FitFanatics. Zonder Sander was me dit niet gelukt. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt en hebben veel kennis over sport en voeding. Ik zou FitFanatics aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar professionele, doelgerichte begeleiding.

 Sander & Ellen, Bedankt ! Jullie zijn toppers.