Maud

Al 2 jaar was ik bezig om af te vallen. Van smoesjes tot niet gemotiveerd & onvoldoende kennis. Het lukte mezelf simpelweg niet ! Tot op een dag ik er klaar mee was. Ik nam contact op met FitFanatics en ik kon diezelfde week al komen voor een intake gesprek.

Sander gaf me meteen het gevoel dat ik aan het goede adres was. Na een intake gesprek en een eet dagboek bij te houden, kreeg ik mijn eet schema. Ik had verwacht dat er geen lekkere dingen op stonden en dat het te weinig zou zijn. Dat was absoluut niet het geval. Als ik honger zou hebben, zou het fout gaan. Maar doordat je zo regelmatig eet, heb je absoluut geen honger. Je lichaam begint hier al snel aan te wennen en de trek in iets lekkers verdwijnt steeds meer. Het is geen dieet maar een levensstijl. FitFanatics ondersteunt je bij alles, maar leert jezelf ook na te denken over voeding. Zo heb ik geleerd waar ik op moet letten. Hierdoor kun je heel makkelijk zelf doorgaan wanneer je je doel hebt behaald en krijg je geen jojo effect.

Maud

Ik ben begonnen op een gewicht van 77 kilo, en nu 3 maandjes verder zit ik 68,6 ! Mijn vetpercentage is maar liefst 8% gedaald ! Ik voel me beter dan ooit. Vooral de complimentjes zijn heel fijn om te horen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik ben al heel goed op weg  en blijf lekker doorgaan bij FitFanatics. Zonder Sander was me dit niet gelukt. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt en hebben veel kennis over sport en voeding. Ik zou FitFanatics aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar professionele, doelgerichte begeleiding.

 Sander & Ellen, Bedankt ! Jullie zijn toppers.

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Maud

''Geen dieet maar een levensstijl''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics