Succesverhalen FitFanatics | ‘Het juiste duwtje in de rug’

Tijdens mijn zwangerschappen en tijd dat ik borstvoeding gaf kon ik alles eten. Nadat de jongste wat ouder werd, merkte ik dat het best lastig was om dat patroon te doorbreken. Ik at niet ongezond, of veel, weinig alcohol, maar maakte soms net de verkeerde keuzes.
Aangezien mijn motivatie een stok achter de deur nodig had, heb ik mij in november 2020 aangemeld bij Fitfanatics. Mijn doelen waren vooral een gezond eetpatroon met producten en gerechten die ook makkelijk zijn vol te houden in een gezin met kinderen. Het zou mooi zijn om dan een paar kilo kwijt te raken, maar wilde vooral inzicht in wat wel en niet hierin voor mij werkte.
Mark vroeg mij tijdens het intakegesprek een aantal dagen mijn eetpatroon bij te houden. Hierdoor was duidelijk dat ik structureel teveel calorieën at en te veel vetten. De eerste week met het eetschema wat ik kreeg was even schakelen, maar het resultaat volgde snel.

Het heeft mij laten inzien wat mijn lichaam nodig heeft en welke keuzes ik daarin kan maken. De app werkt daarin echt heel erg goed en de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen was er altijd.
Het weer terug gaan naar stabiliseren vond ik even spannend, maar ook daarin heb ik mijn weg gevonden.

In totaal dik 10 kg kwijt, 5.6% vetpercentage, 10 cm rond mijn taille en 10 cm rond mijn heupen zonder dat ik het idee heb gehad een ‘dieet’ te volgen, het is een verandering van eetstijl.

Dik tevreden!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?