Loes

Meteen na mijn vakantie ben ik begonnen bij Fitfanatics. Het roer moest om en zelf lukte het mij niet meer om af te vallen. Natuurlijk heb ik ook, net als zoveel anderen, het koolhydraatarm diëten geprobeerd. Hier ben ik toen ook een aantal kilo mee afgevallen maar zodra ik weer terugviel in mijn normale voedingspatroon kwamen de kilo’s er zo weer bij.

De eerste keer bij Ellen kreeg ik de opdracht om van een aantal dagen op te schrijven wat ik allemaal at. Alleen dat is al een eyeopener. Op basis daarvan maakt Ellen een voedingsschema wat ook echt bij je past. En ik kon ook weer gewoon koolhydraten eten. Heerlijk! Dan merk je pas hoe erg je die boterham hebt gemist.

De eerste week vol goede moed er tegenaan en me precies aan het schema gehouden. Wat na 2 weken al resulteerde in een super meting! Van 69.6 kg al naar 66.6 kg. Dus nog meer motivatie om door te gaan!

Na een week streng het schema te volgen leerde ik door middel van de voedingscentrum app ook hoe ik andere dingen kon eten en toch binnen mijn kcal kon blijven. Het is in het begin even wat werk om die app in te vullen maar na een tijdje weet je niet meer beter en gaat het bijna vanzelf.

Ook het sporten wilde ik wat meer oppakken en heb daarom een personal training gehad van Sander. Ik kreeg oefeningen om mijn hele lichaam te trainen en ook meteen feedback of ik de oefening wel goed uitvoerde. Hier heb ik ook super veel aan gehad.

Natuurlijk heb ik ook momenten gehad dat het wat moeilijker was. Als ik een druk weekend had met feestjes en barbecues was het soms toch lastig om bewuste keuzes te maken. Maar met extra sporten kun je al veel compenseren.

Mijn doel was om 8 kg af te vallen in 3 maanden. Bij mijn een na laatste meting kwam ik goed in de buurt. Toen zat ik op -7,2kg. Helaas was mijn laatste week een vakantieweek waarin ik veel ben gaan uiteten en op stap ben geweest waardoor ik iets ben aangekomen.  Mijn uiteindelijke resultaat na 3 maanden: -6,1 kg, mijn vetpercentage is gedaald van 32% naar 26,5 % en in totaal ben ik 28,5cm kwijt!

Ik ben super blij met dit resultaat en door Ellen weet ik nu hoe ik zelf die laatste kilo’s er nog af kan krijgen!

Ellen en Sander super bedankt!!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Loes

''Ik kan weer gewoon koolhydraten eten!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics