Merel V. Asseldonk

In 2017 ben ik in contact gekomen met FitFanatics nadat ik was behandeld voor een eetverslaving. Ik was erg veel aangekomen en wilde graag de nodige kilo’s kwijt, maar daar had ik wel hulp bij nodig. Met Sander had ik daarom een intakegesprek gepland en zo is het balletje gaan rollen.

Na een erg moeilijke start bleef ik helaas aankomen. Er waren veel tegenslagen en de cijfers op de weegschaal gingen maar niet omlaag. Sander bleef mij gelukkig motiveren om door te gaan en uiteindelijk begon ik resultaten te zien. Ik had inmiddels door hoe ik mijn voeding op de juiste manier moest invullen in de eetmeter en de kilo’s gingen eraf.

Tegenslagen op de weegschaal bleven af en toe voorkomen, maar ik besloot samen met Sander om toch door te zetten. Ik werd strenger op mezelf en Sanders uitspraak ‘’wegen is de sleutel tot succes’’ bleek voor mij de oplossing te zijn: alles ging op de keukenweegschaal, van rauwe aardappels tot plakjes kipfilet voor op brood. En als ik een keer wilde ‘zondigen’, ging zelfs het chocolaatje erop. Hierdoor bleef mijn gewicht zakken!

Inmiddels ben ik 35 kg afgevallen en heb ik een gezond vetpercentage. Daarom heb ik afgelopen maand na 2 jaar afscheid genomen van Sander. Dit voelt wel een beetje raar; elke woensdagochtend van 7 tot 8 ging ik samen sporten en meten met Sander. Inmiddels ben ik een stuk gelukkiger, zelfverzekerder en ga ik gezonder door het leven.  Sander & Ellen bedankt voor alles! En ik ga jullie nog zien voor de metingen om mijn streefgewicht te behalen. Ik kan jullie nu al verzekeren: ook die laatste 10 kilo eraf gaat lukken!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Merel V. Asseldonk

''Ik ga gelukkiger, zelfverzekerder en gezonder door het leven''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics