Kyra Engels

Nadat ik veel succesverhalen had gelezen, en ook de resultaten van anderen had  gezien, was ik erg benieuwd hoe ik het zelf zou ervaren. Ik heb mezelf nooit ’te’ dik gevonden, maar het is altijd goed om met je eigen voeding en gezondheid bezig. Ik was vooral nieuwsgierig wat ik allemaal zou leren en kunnen bereiken bij FitFanatics.

Na de eerste week voelde ik me al helemaal thuis in het voedingsschema. Het beeld dat ik altijd had van voedingsschema’s, is dat het strenge vervelende dingen zijn waar je honger van krijgt en ongelukkig van wordt. Samen met Ellen heb ik het me juist helemaal eigen kunnen maken. Het voelt daardoor niet als een dieet, maar als een levensstijl.

Het afvallen ging me erg goed af. Vooral de metingen zijn een goede motivatie om door te gaan. Ik keek er altijd heel erg naar uit om te zien hoe ik ervoor stond en of ik op de goede weg zat. Elke keer ging ik met een positief gevoel naar huis en wilde ik nog meer uit mezelf halen. Ik had daarom ook al snel mijn doelen behaald. Het moeilijkste vond ik om daarna op een constant gewicht te blijven; ik ben namelijk erg gedreven en wilde er alles uithalen. Met de juiste begeleiding van Ellen ben ik uiteindelijk 3 maanden tijd 9 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage met 7.2% gedaald. Nu is de uitdaging voor mij om alles constant te houden.

Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten die ik behaald heb en zal altijd profijt hebben van de kennis die ik in de afgelopen 3 maanden heb opgedaan. Bedankt!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Kyra Engels

''In 3 maanden tijd 9 kilo afgevallen!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics