In 3 maanden tijd 9 kilo afgevallen!

Nadat ik veel succesverhalen had gelezen, en ook de resultaten van anderen had  gezien, was ik erg benieuwd hoe ik het zelf zou ervaren. Ik heb mezelf nooit ‘te’ dik gevonden, maar het is altijd goed om met je eigen voeding en gezondheid bezig. Ik was vooral nieuwsgierig wat ik allemaal zou leren en kunnen bereiken bij FitFanatics.

Na de eerste week voelde ik me al helemaal thuis in het voedingsschema. Het beeld dat ik altijd had van voedingsschema’s, is dat het strenge vervelende dingen zijn waar je honger van krijgt en ongelukkig van wordt. Samen met Ellen heb ik het me juist helemaal eigen kunnen maken. Het voelt daardoor niet als een dieet, maar als een levensstijl.

Het afvallen ging me erg goed af. Vooral de metingen zijn een goede motivatie om door te gaan. Ik keek er altijd heel erg naar uit om te zien hoe ik ervoor stond en of ik op de goede weg zat. Elke keer ging ik met een positief gevoel naar huis en wilde ik nog meer uit mezelf halen. Ik had daarom ook al snel mijn doelen behaald. Het moeilijkste vond ik om daarna op een constant gewicht te blijven; ik ben namelijk erg gedreven en wilde er alles uithalen. Met de juiste begeleiding van Ellen ben ik uiteindelijk 3 maanden tijd 9 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage met 7.2% gedaald. Nu is de uitdaging voor mij om alles constant te houden.

Ik ben ontzettend tevreden over de resultaten die ik behaald heb en zal altijd profijt hebben van de kennis die ik in de afgelopen 3 maanden heb opgedaan. Bedankt!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?