‘Ik mag mezelf een FitFanatic noemen’

Verhaal Jill

Een hele tijd was ik al bezig met sporten en het handhaven van een gezonde levensstijl. Zelf had ik eigenlijk geen benul van wat ik nu precies moest eten en hoeveel ik mocht eten. Ik dacht alleen maar geen vetten en zo min mogelijk calorieën binnen krijgen. Daarbij sportte ik regelmatig, maar toch behaalde ik mijn doel steeds niet. De ene keer viel ik kilo’s af een aantal weken later zaten ze er weer aan. Hierdoor werd mijn motivatie steeds minder en dit wilde ik tegen gaan. Toen heb ik aangeklopt bij Ellen.

Na een intake gesprek en het bij houden van een voedingsdagboek kreeg ik mijn op maat gemaakt voedingsschema. Ik stond er van te kijken hoe veel ik mocht eten, wat was ik daar blij mee. Ik stond te springen om aan mijn schema te beginnen. Ik was gewend om juist heel weinig te eten, zodat ik af zou vallen. Maar dit bleek dus een totaal verkeerde manier te zijn.

Voor de zomer ben ik begonnen bij FitFanatics. Met ups en downs heb ik een hele hoop metingen gehad bij Ellen. Altijd kon ik bij haar terecht met al mijn vragen. Het was voor mij een stimulans om door te zetten, aangezien ik wist dat er weer een meting aan zat te komen.

Nu zijn we dik een half jaar verder. Mijn doel was om spiermassa op te bouwen en mijn vetpercentage onder de 20% te krijgen.
Mijn doel behaald, dus mag ik mij een FitFanatic noemen ?
Ellen en FitFanatics ontzettend bedankt!

Foto 1: juni 2015

Gewicht: 64,5 Kg
Vetpercentage: 27,1%
Vetmassa: 17,5 Kg
Vetvrije massa: 47 Kg

Foto 2: februari 2016

Gewicht: 61,5 Kg
Vetpercentage: 19%
Vetmassa: 11,7 Kg
Vetvrije massa: 49,8 Kg

  • Voor

    Voor & Na