11,7 kg en 15,3 kg afgevallen voor onze bruiloft

Op 26 mei 2023 was de datum: ‘We gaan trouwen’.
De jurk en het pak hingen al 2,5 jaar in de kast na de bruiloft uitgesteld te hebben door corona. Het was dus tijd om de overtollige zwangerschapskilo’s en voor mijn man de coronakilo’s eraf te krijgen.

In november 2022 hebben we bij Sander aangeklopt. We hadden een duidelijk doel: ‘We wilde weer in onze bruidsoutfit passen’. Ik was net 3 maanden geleden bevallen en was hierdoor aangekomen en bij Patrick mochten ook de nodige kilo’s eraf. We stelden beide het doel op 10 kilo afvallen en gingen aan de slag met het voedingsschema van Fitfanatics.

Door bekkenklachten kon ik niet sporten, dus heb ik een half jaar mijn voeding aangepast. En met weinig moeite en toch

af en toe foetelen ben ik 11,7 kg in gewicht verloren en 10 cm in mijn taille. Patrick is uiteindelijk 15,3 kg verloren en 16 cm in zijn taille. Boven verwachting!

Inmiddels zijn we getrouwd en Patrick heeft zelfs zijn trouwpak compleet laten innemen. De foto’s spreken voor zich. We zijn super tevreden met het resultaat, bedankt Sander!

Benieuwd of voedingsbegeleiding iets voor jou is?

Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!