Succesverhalen FitFanatics | ‘een resultaat waar ik ontzettend trots op ben’

Al langere tijd wilde ik mijn levensstijl verbeteren om mezelf gezonder en fitter te voelen, maar ik kwam er al snel achter dat streng diëten voor mij niet de manier was om dit te bereiken. Nadat ik veel succesverhalen had gelezen en veel positieve ervaringen in mijn omgeving hoorde over de begeleiding bij Fitfanatics heb ik een kennismakingsgesprek met Ellen gehad. Mijn doelen waren duidelijk; ik wilde +/- 7 kilo kwijt en een gezonde levensstijl ontwikkelen die ik ook écht vol kon houden.

Het op maat geschreven eetschema kon ik al vrij snel eigen maken vooral met behulp van de Fitfanatics-app. Na een aantal weken wist ik precies wat ik even moest laten wanneer ik toch echt die paar wijntjes wilde drinken op een feestje of lekker ging uiteten. Dit positieve resultaat zag ik ook terug bij de metingen, bijna ieder doel dat ik samen met Ellen afgesproken had werd behaald. Ook in de zomervakantie en tijdens de tijd dat de sportscholen dicht waren heb ik positieve resultaten behaald.

Uiteindelijk ben ik ruim 8 kilo afgevallen en is mijn vetpercentage met 8% gedaald. Een resultaat waar ik ontzettend trots op ben en zonder de begeleiding van Ellen zeker niet gehaald zou hebben. Mijn uitdaging is nu om dit vol te houden, maar met de handvatten die ik het afgelopen jaar van Ellen gekregen heb gaat dit zeker weten lukken!

Ontzettend bedankt voor de fijne begeleiding en ondersteuning!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?