‘Fit zijn en het vinden van de juiste balans!’

Fit en gezond bezig zijn, is voor mij een ‘sport’ geworden!

”Waarom ben jij daarmee bezig? Je hoeft toch niet af te vallen!?” Zijn vragen die ik vaak heb gehoord. Het ging, en gaat mij nog steeds, niet om het afvallen, maar om fit zijn en het vinden van de juiste balans. Voordat ik begon bij FitFanatics sportte ik steeds vaker en was ik bewuster bezig met het eten van gezonde producten. Er zat echter weinig structuur in en ik werd nieuwsgierig naar de mogelijkheden die ik toch al links en rechts op internet en social media las. Dit waren vaak tegenstrijdige berichten, daarom besloot ik om professionele ondersteuning in te schakelen. Dat bracht me bij FitFanatics.

Al gauw bleek dat mijn voeding prima was, alleen de verhoudingen bleken niet helemaal te kloppen. Ik ging aan de slag met een op mij afgestemd voeding- en sportschema. Geen grote veranderingen, maar met een paar kleine aanpassingen ging ik er voor de volle 200% voor.

De afgelopen maanden heb ik absoluut niet gezien als dieet. Ik begon het steeds leuker te vinden om allerlei recepten uit te proberen. Ik merk dat mijn levensstijl is aangepast en het een gewoonte is geworden. Koken en bakken is echt niet saai!

Getallen vergelijken en doelen halen geven mij een kick. In 3,5 maand is mijn vetpercentage gedaald van 22,7% naar 15,8%. Een resultaat waar ik erg trots op ben! Het is motiverend als je vooruitgang ziet waardoor je alleen nog maar meer wil. Voor mij is het sporten en bezig zijn met voeding echt een ‘sport’ geworden.

Ik blijf gewoon lekker doorgaan! Bedankt Ellen en Sander!

 • Voor

  Voor

 • Voor

  Voor

 • Na

  Na

 • Na

  Na