12 kg afgevallen, meer dan 9% vet kwijt en 16cm smaller rondom mijn taille

Als je jezelf niet meer kunt zien in de spiegel, is het tijd om hier iets aan te doen. Na mijn zwangerschap zag ik steeds een lichte stijging in mijn gewicht. Ergens wist ik goed dat én hoe het roer om moest, maar het lukte me gewoon niet. 

Ik ben al zo’n 4 keer een jaar (sponsor) lid geweest bij de sportschool, maar sporten kwam er niet van. Ik wist dat ik hier zelf iets aan moest doen, maar een steuntje in de rug is toch wel prettig. Ik hoorde om me heen succesverhalen over FitFanatics. Ik ben gaan kijken op de website en las de werkwijze en vooral al de succesverhalen en ik dacht, dit moet ik gewoon doen voor mezelf. Nadat de mail was verstuurd, volgde al snel de 1e afspraak met Mark. 

Ik startte met voedingsbegeleiding in combinatie met small group training en vanaf dat moment ging de knop om. 

De begeleiding was erg prettig. Het lukte Mark om me vanaf het begin op mijn gemak te laten voelen. Ik was in het begin nog vooral bang dat het me niet ging lukken. Als je mensen om je heen gaat vertellen waar je mee bezig bent, voelt dat ook meteen als een bepaalde druk. Want wat als het niet gaat lukken? Mark heeft me een spiegel voorgehouden en me steeds duidelijk gemaakt voor wie ik dit deed.

Ik ben uiteindelijk na een half jaar heel tevreden met het eindresultaat! In totaal ben ik meer dan 12 kg afgevallen en meer dan 9% vet kwijt. Daarnaast 16!! Cm rondom mijn taille smaller. Hoe kan ik niet tevreden zijn met dit resultaat? 

Mensen vragen steeds aan mij hoe ik dit voor elkaar heb gekregen, maar ik moet zeggen dat ik het antwoord op deze vraag lastig vind. Het heeft me namelijk weinig moeite gekost. Ik maak bewustere keuzes, maar verder eet ik alles wat ik lekker vind. Ik houd hier de rest van de dag (of volgende dag) dan wel meer rekening mee. Ik geniet veel meer van eten en kan zonder schuldgevoel wat lekkers eten omdat ik een goede balans heb gevonden in mijn voeding. Lekker in je vel zitten is zo belangrijk; kleren die uiteindelijk weer passen of zelfs te groot zijn en met plezier gaan winkelen omdat alles er leuker uitziet. Ik heb een veel beter zelfbeeld gekregen in een half jaar en kan weer lachen naar mijn spiegelbeeld. Voor mij is dat het allerbelangrijkste. 

Ik zou Fitfanatics zeker aanraden!! Twijfel niet, gewoon doen en je zal jezelf dankbaar zijn.

Benieuwd of voedingsbegeleiding en small group training iets voor jou zijn?

Meld je aan voor een vrijblijvend adviesgesprek!