Josje Hanssen

Achteraf gezien ben ik super blij dat ik de stap gezet heb om naar fitfanatics te gaan en toch wel een beetje trots als ik de before en after foto zie.

Ik had wel vaker van fitfanatics gehoord en zag ook wel eens een succesverhaal voorbij komen maar dacht eigelijk altijd ‘dat lukt mij toch niet’. Mijn gewicht werd eigelijk alleen maar erger, ik kwam meer aan, vond mezelf steeds lelijker en dik maar bleef toch door gaan met te vaak ongezond eten. Het probleem was dat ik moeilijk tegen mezelf kon zeggen dat het genoeg was en ik moest stoppen, en ik dacht vaak achjaa je leeft maar 1 keer. Totdat mijn zusje begon bij fitfanatics, ik zag hoe goed het bij haar ging en dacht dit moet ik ook gaan doen, maar dan doe ik het zelf wel. Vol goede moed begon ik zelf met afvallen door voornamelijk op mijn voeding te letten want sporten in de sportschool was niet zo mijn ding. Dit ging best wel goed, binnen korte tijd was ik 5 kilo kwijt! Super blij, tot ik op de weegschaal ging staan en ik was aangekomen. Toen dacht ik meteen laat maar zitten het heeft geen zin. Super slecht doorzettingsvermogen en binnen no time waren de 5 kilo met nog wat extra weer terug eraan.

Bij mijn zusje zag ik nog steeds hoe goed het ging en ik las steeds meer succesverhalen op de site van fitfanatics, toen kwam er een moment det ik dacht ik ga er voor, ik heb een stok achter de deur nodig. Toen heb ik me aangemeld en daar heb ik alles behalve spijt van!

Nu een half jaar later ben ik 13,5 kilo kwijt, -10cm en -9,5%vet. Een bizar verschil en ik kan me nog amper voorstellen hoe ik eruit zag een half jaar geleden. Het belangrijkste wat ik geleerd heb bij fitfanatics is dat het allemaal gaat om de balans. Alcohol in het weekend of een keer uit eten kan allemaal, als je dit maar ergens compenseert. Hierdoor heeft het mij echt niet te veel moeite gekost en is het me best wel mee gevallen. Door de hulp van Sander heb ik nu een nieuwe voedingsstijl gekregen en ook het vertrouwen dat ik nu zelf door kan. Ik wil toch nog graag de 15 kilo aan tikken, maar eerst nog even de vakantie kilotjes 🙂

Fitfanatics bedankt voor alles!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Josje Hanssen

''ik dacht dat ik het zelf wel kon..''

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics