Succesverhalen FitFanatics | Alles of niets… Mijn doel bereikt!

Na jarenlang zeggen “ ik kan het zelf wel”. Telkens een paar maanden minder eten en wat kilo’s afvallen, maar dit daarna weer dubbel erbij te krijgen. De onzekerheid nam toe en werd er steeds ongelukkiger van. Een half jaar geleden besloot ik naar fitfanatics te gaan. Eerst een gesprek met Sander, waar ik direct 6 maanden voedingsbegeleiding had afgesloten en met een mega gemotiveerd gevoel van af kwam. Altijd heb ik de gedachte gehad, dat als je wil afvallen je alles daarvoor moet laten. Bijna nooit meer alcohol drinken, nooit meer uiteten, nooit meer lekker borrelen, al deze dingen wilde ik wel blijven doen.
Voordat ik bij fitfanatics kwam, gold voor mij: of alles.. of niets. In de afgelopen 6 maanden heb ik geleerd dat al deze dingen zeker kunnen, maar dat de balans het allerbelangrijkste is. Door de weeks rekening houden met dat je in het weekend 2 dagen alcohol wilt drinken en als je een avond gaat uiteten dan houd je hier paar dagen van tevoren rekening mee. Mijn begindoelstelling voor 6 maanden was 10 kilo. Sander had een eetschema opgesteld en de eerste periode heb ik me hier heel strikt aan gehouden. Na 2/3 weken was ik al 4 kilo afgevallen, waardoor ik mijn doel naar 12 kilo had gezet.
Na een tijdje begon het steeds meer een nieuwe levensstijl te worden, waardoor ik zelf ook andere gerechten ging uitproberen en dit dan vervolgens invoerde in de FitFanatics app. De kilo’s bleven eraf gaan. Tussen kerst en carnaval bleef de teller nogal hangen, waardoor motivatie houden soms lastig was. Sander was dan het duwtje in de rug, die aangaf dat het niet erg is om een dipje te hebben en dat het zeker gaat lukken om er weer bovenop te komen. Dit gebeurde dus ook en de teller ging weer omlaag. In de laatste maand heb ik de app niet meer gebruikt, om te ontdekken of ik het ook kan met de kennis die ik had opgedaan. Dit vond ik belangrijk omdat ik zelf zo door wil blijven gaan en zelf de gezonde levensstijl wil doorpakken.
Nu, 6 maanden later kan ik met trots zeggen dat ik mijn doel van 12,4 kilo heb behaald en dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Niet alleen heeft FitFanatics mij geholpen met mijn doel te behalen, maar ze hebben mij ook geholpen met mijn levensstijl te veranderen. Waardoor ik nu weet hoe ik gezond verder kan gaan en nog de laatste kilo’s er zelf af kan krijgen.

Ontzettend goed gedaan Femke Driessen, je mag trots zijn op jezelf en je resultaat!