Femke Driessen

Na jarenlang zeggen “ ik kan het zelf wel”. Telkens een paar maanden minder eten en wat kilo’s afvallen, maar dit daarna weer dubbel erbij te krijgen. De onzekerheid nam toe en werd er steeds ongelukkiger van. Een half jaar geleden besloot ik naar fitfanatics te gaan. Eerst een gesprek met Sander, waar ik direct 6 maanden voedingsbegeleiding had afgesloten en met een mega gemotiveerd gevoel van af kwam. Altijd heb ik de gedachte gehad, dat als je wil afvallen je alles daarvoor moet laten. Bijna nooit meer alcohol drinken, nooit meer uiteten, nooit meer lekker borrelen, al deze dingen wilde ik wel blijven doen.

Voordat ik bij fitfanatics kwam, gold voor mij: of alles.. of niets. In de afgelopen 6 maanden heb ik geleerd dat al deze dingen zeker kunnen, maar dat de balans het allerbelangrijkste is. Door de weeks rekening houden met dat je in het weekend 2 dagen alcohol wilt drinken en als je een avond gaat uiteten dan houd je hier paar dagen van tevoren rekening mee. Mijn begindoelstelling voor 6 maanden was 10 kilo. Sander had een eetschema opgesteld en de eerste periode heb ik me hier heel strikt aan gehouden. Na 2/3 weken was ik al 4 kilo afgevallen, waardoor ik mijn doel naar 12 kilo had gezet.

Na een tijdje begon het steeds meer een nieuwe levensstijl te worden, waardoor ik zelf ook andere gerechten ging uitproberen en dit dan vervolgens invoerde in de FitFanatics app. De kilo’s bleven eraf gaan. Tussen kerst en carnaval bleef de teller nogal hangen, waardoor motivatie houden soms lastig was. Sander was dan het duwtje in de rug, die aangaf dat het niet erg is om een dipje te hebben en dat het zeker gaat lukken om er weer bovenop te komen. Dit gebeurde dus ook en de teller ging weer omlaag. In de laatste maand heb ik de app niet meer gebruikt, om te ontdekken of ik het ook kan met de kennis die ik had opgedaan. Dit vond ik belangrijk omdat ik zelf zo door wil blijven gaan en zelf de gezonde levensstijl wil doorpakken.

Nu, 6 maanden later kan ik met trots zeggen dat ik mijn doel van 12,4 kilo heb behaald en dat ik een stuk beter in mijn vel zit. Niet alleen heeft FitFanatics mij geholpen met mijn doel te behalen, maar ze hebben mij ook geholpen met mijn levensstijl te veranderen. Waardoor ik nu weet hoe ik gezond verder kan gaan en nog de laatste kilo’s er zelf af kan krijgen.

Ontzettend goed gedaan Femke Driessen, je mag trots zijn op jezelf en je resultaat!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Femke Driessen

''Alles of niets... Mijn doel bereikt!''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training Panningen - Loes Haenraets

Loes Haenraets

Ik voel me echt fitter!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ankie Meulendijks

Ankie Meulendijks

maar liefst 16,8 kilo afgevallen, 8,2% vetpercentage verloren en 15 cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics