Succesverhalen FitFanatics | ”Mijn streven onder de 95 kg te komen is gehaald”

Heel langzaam gaat het, aankomen door veel en lekker eten, frisdrank en koekjes. Heel langzaam komt ook het besef dat er wel iets aan zou moeten gebeuren. Wat doe je dan? Minder eten, meer bewegen, regelmaat! Maar hoe te beginnen? Daarom zocht en vond ik een stukje begeleiding bij Fitfanatics. Aanpassen van en wennen aan een gezonder eetpatroon. Tips en schema waren welkom, maar ik moest het wel zelf doen. Na drie maanden is het resultaat daar. Mijn streven onder de 95 kg te komen is gehaald.

Sander, dank je wel en tot volgend jaar, als ik de volgende stap zet en Fitfanatics vraag om sportieve begeleiding. Maar éérst de feestdagen door met veel en lekker eten! Fijne feestdagen!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?