Succesverhalen FitFanatics | “Mijn eerste doel al ruimschoots bereikt!”

Net op het nippertje voor het einde van het jaar, besloot ik om de stap te wagen. Na lang twijfelen maakte ik toch de keuze om me aan te melden bij FitFanatics. Via vrienden had ik al veel goede recensies gehoord en ook de succesverhalen die voorbij kwamen op social media trokken mijn aandacht. Het cijfertje op de weegschaal was uiteindelijk de druppel om me daadwerkelijk aan te melden. Ondanks dat we midden in de corona zitten en er momenteel nog geen face-to-face begeleiding mogelijk is, heb ik me daar totaal niet door laten weerhouden.

Al vrij snel nam Ellen contact met me op en hebben we samen gekeken naar mijn doelen. Ik wilde niet alleen een paar kilootjes kwijt, maar ik vond het ook erg belangrijk om inzicht te krijgen in gezonde voeding. Ik had nu namelijk totaal geen idee wat ik op een dag binnen kreeg en wanneer ik een paar kilo wilde afvallen, hield ik dit maar twee weken vol omdat ik gewoonweg niet op de juiste manier bezig was. Daarnaast vond ik het belangrijk dat het niet zou voelen als een of ander streng dieet, want dan wist ik van mezelf dat ik dit niet ging volhouden. Ik houd namelijk wel van borrelen en lekkere hapjes in het weekend. Het is streven naar de juiste balans hierin, waarbij het lange termijn doel is om een levensstijl te ontwikkelen die ik na Fitfanatics ook nog kan volhouden.

Dit laatste is ook hetgeen dat Fitfanatics stimuleert. Het voelt totaal niet als een streng dieet en aan de hand van jouw wensen wordt er een voedingsplan opgesteld waar je goed mee vooruit kunt. Een goede stok achter de deur die je helpt om jouw doelen te bereiken!

Ondanks de coronamaatregelen en de afwezigheid van face-to-face begeleiding heb ik de eerste weken als zeer positief ervaren! Fitfanatics gaat creatief om met de beperkingen en biedt alle mogelijke hulp via de online kanalen. Je kunt altijd terecht met vragen via whats app, facebook en je persoonlijke Fitfanatics app. Daarnaast wordt er om de twee weken telefonisch contact opgenomen om te kijken hoe het gaat en of de afgesproken doelen voor die tijd zijn bereikt. Mijn doel voor de eerste twee weken heb ik al ruimschoots bereikt! Ik vind het dan ook een top service die aangeboden wordt bovenop de daadwerkelijke face-to-face begeleiding die nog moet gaan starten.

Twijfel je nog om je aan te melden of laat je je weerhouden door de beperkingen waardoor momenteel alleen nog online begeleiding mogelijk is? Ik zou Fitfanatics echt aanbevelen als je in 2021 wil werken aan jouw doelen en net nog even deze stok achter de deur nodig hebt!

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?