Een goede stok achter de deur

Net op het nippertje voor het einde van het jaar, besloot ik om de stap te wagen. Na lang twijfelen maakte ik toch de keuze om me aan te melden bij FitFanatics. Via vrienden had ik al veel goede recensies gehoord en ook de succesverhalen die voorbij kwamen op social media trokken mijn aandacht. Het cijfertje op de weegschaal was uiteindelijk de druppel om me daadwerkelijk aan te melden. Ondanks dat we midden in de corona zitten en er momenteel nog geen face-to-face begeleiding mogelijk is, heb ik me daar totaal niet door laten weerhouden.

Al vrij snel nam Ellen contact met me op en hebben we samen gekeken naar mijn doelen. Ik wilde niet alleen een paar kilootjes kwijt, maar ik vond het ook erg belangrijk om inzicht te krijgen in gezonde voeding. Ik had nu namelijk totaal geen idee wat ik op een dag binnen kreeg en wanneer ik een paar kilo wilde afvallen, hield ik dit maar twee weken vol omdat ik gewoonweg niet op de juiste manier bezig was. Daarnaast vond ik het belangrijk dat het niet zou voelen als een of ander streng dieet, want dan wist ik van mezelf dat ik dit niet ging volhouden. Ik houd namelijk wel van borrelen en lekkere hapjes in het weekend. Het is streven naar de juiste balans hierin, waarbij het lange termijn doel is om een levensstijl te ontwikkelen die ik na Fitfanatics ook nog kan volhouden.

Dit laatste is ook hetgeen dat Fitfanatics stimuleert. Het voelt totaal niet als een streng dieet en aan de hand van jouw wensen wordt er een voedingsplan opgesteld waar je goed mee vooruit kunt. Een goede stok achter de deur die je helpt om jouw doelen te bereiken!

Ondanks de coronamaatregelen en de afwezigheid van face-to-face begeleiding heb ik de eerste weken als zeer positief ervaren! Fitfanatics gaat creatief om met de beperkingen en biedt alle mogelijke hulp via de online kanalen. Je kunt altijd terecht met vragen via whats app, facebook en je persoonlijke Fitfanatics app. Daarnaast wordt er om de twee weken telefonisch contact opgenomen om te kijken hoe het gaat en of de afgesproken doelen voor die tijd zijn bereikt. Mijn doel voor de eerste twee weken heb ik al ruimschoots bereikt! Ik vind het dan ook een top service die aangeboden wordt bovenop de daadwerkelijke face-to-face begeleiding die nog moet gaan starten.

Twijfel je nog om je aan te melden of laat je je weerhouden door de beperkingen waardoor momenteel alleen nog online begeleiding mogelijk is? Ik zou Fitfanatics echt aanbevelen als je in 2021 wil werken aan jouw doelen en net nog even deze stok achter de deur nodig hebt!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding

''Mijn eerste doel al ruimschoots bereikt!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en small group training Panningen - Loes van der Heide en Steef Nelissen

Loes van der Heide en Steef Nelissen

Meer dan 8 en 16 kilo kwijt dankzij voedingsbegeleiding en smallgroup training!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Ellie Adriaans

Ellie Adriaans

16 kilo afgevallen in plaats van mijn doel van 10 kilo en 21cm taille minder!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics