Succesverhalen FitFanatics | ”Een mooi resultaat bereikt; met normaal eten!”

Al eerder van Fitfanatics gehoord van een oud collega. Zij had een heel mooi resultaat bereikt.
Het eerste wat ik haar vroeg was “met normaal eten?”

Ja met normaal eten!

Na mijn borstverkleining was ik klaar met mijn buik. Dus mij aangemeld bij Fitfanatics (bij Ellen)
Het is inderdaad gewoon “normaal” eten. In het begin is het wat wegen en uitvogelen als je iets anders eet als wat op je schema staat, wat je ervoor in de plaats mag eten. Maar dit heb je snel genoeg door. Het is vooral je levensstijl veranderen.

Doordat ik in de overgang ben gaat het bij mij niet zo snel als dat ik graag zou willen. Dit frustreerde mij enorm. Maar dankzij Ellen toch door blijven gaan. Ellen heeft mij laten inzien dat ik niet naar het gewicht moest kijken maar naar de centimeters. inmiddels is er 8kg af en 14cm van mijn heupen (mijn grootste ergerpunt).

Krijg super veel complimenten maar zonder Ellen’s positiviteit was mij dit nooit gelukt.

 

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?