Succesverhalen FitFanatics | 15 kilo en bijna overal 10 centimeter minder door alleen goed en bewust te eten!

Na 2 zwangerschappen en heeeeeel veel kilo’s meer was het weer tijd om wat te doen aan me zelf, ik kon me zelf echt niet meer aan zien in de spiegel, na veel op Facebook te hebben gelezen over de succes verhalen van FitFanatics was het tijd om me aan te melden.

Na een zaterdag goed te zijn geïnformeerd, ging ik aan de slag een half jaar lang. Ik zag dat de kilo’s er af vlogen en dat motiveerde me om nog harder te werken.Nu een half jaar later ben ik Mark erg dankbaar voor alle hulp en tijd die er in is gestoken en het resultaat ? 15 kilo en bijna overal 10 centimeter minder door alleen goed en bewust te eten ????????

Wat een geweldig resultaat Marta, je mag trots zijn op jezelf!