“Ik ga zeker terugkomen bij FitFanatics!”

Verhaal Evelien:

Ontzettend blij met mijn (tot nu toe) behaalde resultaat. Ruim 3 kg eraf en van 28% vet naar 25%, en we gaan gewoon lekker door. In 3 maanden tijd, 2-3x per week sporten, letten op je voeding en gemotiveerd worden door zowel Ellen van den Beuken als mijn lieve vriend Robert Rizvanovic, die overigens ook meedoet met FitFanatics.

Ik wilde net dat beetje eraf, net een beetje meer pushen, gezonde spieren, lekker in beweging blijven en beter in mijn vel zitten. Ondanks mijn gezondheid die af en toe niet mee wil werken. Voor iedereen een aanrader. Je wordt persoonlijk begeleid, krijgt een voedingsschema wat echt goed vol te houden is, veel producten die afgestemd zijn op wat je wel en niet lekker vind, af en toe toch mogen snoepen en vooral lekker sporten op mijn eigen niveau!

FitFanatics stuurt regelmatig even een berichtje hoe het gaat en geeft adviezen als het minder goed gaat. In 2017 ga ik zeker terugkomen; uiteraard voor de zomer én voor mijn huwelijk in begin 2018! Voor nu heb ik de tools die ik nodig heb om zelf even op weg te kunnen.

Bedankt Ellen!