Voel je Fit door Fitfanatics!

Voel je Fit door FitFanatics!

Een half jaar geleden ben ik begonnen bij FitFanatics. De dokter vertelde mij dat het gezien mijn vermoeidheidsklachten niet verkeerd zou zijn om een paar kilo aan te komen. Maar hoe doe je dat, aankomen? Ikzelf wilde graag op een ‘gezonde manier’ aankomen. Maar bovenal was mijn hoofddoel om mezelf weer fit te gaan voelen. Mede dankzij een vriendin en een advertentie op Social Media kwam ik bij FitFanatics terecht.

Na een fijne intake bij Ellen werd samen besloten dat een voedingsschema in combinatie met krachttraining de oplossing voor mij zou zijn. Gezien ik geen ervaring had met krachttraining heb ik besloten om drie maanden personal training bij Sander te volgen. Dankzij de hulp van Sander heb ik plezier in krachttraining gekregen. Stapje voor stapje werd het gewicht opgebouwd en onder goede motivatie en plezier werden steeds weer nieuwe doelen bereikt.

Door het volgen van het voedingsschema voelde ik mezelf veel fitter worden. Waar ik eerst overdag en ’s avonds vaak moe was, merkte ik al gauw dat ik door gezond te eten hier een stuk minder last van had. Daarnaast merkte ik relatief snel veranderingen in mijn lichaamsbouw wat een extra motivatie gaf om door te gaan.

Hoewel het aankomen in kilo’s lastiger bleek dan gedacht heb ik mijn hoofddoel, fit worden, zeker wel bereikt. Daarnaast heb ik fitness als nieuwe hobby erbij gekregen, wat erin heeft geresulteerd dat ik in vetmassa ben afgevallen en in spiermassa ben aangekomen!

Zo zie je maar weer dat je niet alleen bij FitFanatics terecht kunt om af te vallen, maar dat het ook een uitkomst is voor andere doeleinden.

Ellen en Sander, nogmaals bedankt voor jullie hulp!

 • Before - Voorkant

  Before - Voorkant

 • After - Voorkant

  After - Voorkant

 • Before - Zijkant

  Before - Zijkant

 • After - Zijkant

  After - Zijkant

 • Before - Achterkant

  Before - Achterkant

 • After - Achterkant

  After - Achterkant