Margriet

Genietend van een welverdiende vakantie in de lente, hing er in het appartement waar we verbleven een levensgrote spiegel, die keer op keer benadrukte dat mijn lijf er in de loop van de jaren niet echt op vooruit was gegaan; IN TEGENDEEL!!  Voor mij was dit zo confronterend, dat ik besloot om er meteen na de vakantie iets aan te gaan doen.  Via een kennis kwam ik bij FitFanatics / Ellen terecht.

Nadat ik zelf had bijgehouden wat ik at, hebben Ellen en ik dit besproken, daaruit bleek dat ik dácht goed bezig te zijn, maar Ellen wist precies de puntjes aan te dragen die verbetering nodig hadden. Ik kreeg een voor mij op maat gemaakt schema mee en ging aan de slag. Wat me verbaasde was de toch redelijk grote hoeveelheden die ik mocht eten (zelfs mijn man zei: weet je zeker dat dit maar voor 1 persoon is?).

Naast de sporten die ik al beoefende, heb ik – om nog een beetje sneller af te vallen – het wandelen met de hond uitgebreid van 30 minuten naar 60 minuten per dag. Uiteraard waren er ook dagen dat het wat moeilijker was en waarop ik heb gesnoept, maar daarna heb ik het schema meteen weer opgepakt.

Resultaat na 3 maanden: 8 kg lichter, vetpercentage en centimeters flink omlaag; zelfs met een aantal feestjes, weekendje weg en 2 weken vakantie tussendoor!

Op dit moment ben ik gestopt met mijn 2-wekelijkse controles bij Ellen, maar volg nog steeds het schema, ik wil nog een aantal kilo afvallen en dat gaat me zeker lukken, omdat ik ervoor heb gezorgd dat het nieuwe eetpatroon mijn vaste eetpatroon is geworden.

Ellen, hartelijk dank voor je support in de zomermaanden en dank voor een verbeterde versie van mezelf: GEZONDER, SLANKER en FITTER!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Margriet

''Wat een spiegel teweeg kan brengen!''

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Ellen van den Beuken - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Roy Peeters

Roy Peeters

Geen zeurende rugpijn meer en de Mont Ventoux 3x beklommen!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Lia

Lia

van 66,5 kilo naar 55,5 kilo in 6 maanden!

Succesverhaal lezen

Succesverhaal Fitfanatics - Personal Training en voedingsbegeleiding Panningen - Angela

Angela

28kg en 29cm in buikomvang kwijt in een jaar tijd!

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Op de hoogte blijven?

Wil je graag handige tips ontvangen voor jouw fitnessreis, of op de hoogte blijven van onze acties? Schrijf je dan nu in!

Gratis adviesgesprek

Vraag nu je gratis adviesgesprek aan en ontdek hoe we samen jouw doelen zoals fit worden of afvallen kunnen bereiken. 

Het adviesgesprek is volledig vrijblijvend en zijn geen kosten aan verbonden.

Let op: We hebben maar beperkt plaats, vraag vandaag nog je gratis adviesgesprek aan!

Private gym in Panningen

Zomer(stop) actie!

10 personal trainingen met ruim €150,- korting!

10 personal trainingen inclusief begin en eindmeting en mogelijkheid tot zelf trainen met op maat gemaakt schema €549,-

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer sporters door blijven trainen tijdens de zomerstop om weer fit te beginnen aan het nieuwe seizoen.

Bij Fitfanatics bieden wij deze mogelijkheid onder professionele begeleiding. Wat kun je verwachten?

*Actie geld voor zowel Fitfanatics leden als niet leden en loopt tot 13 juni 2024