Voedingsblog: Marieke Joosten

Hallo FitFanatics,

Allereerst zal ik me even voorstellen: mijn naam is Marieke Joosten, 27 jaar en ik woon momenteel in Sittard maar heb altijd in Neer gewoond. Twee jaar geleden hebben mijn vriend en ik zes maanden in Curaçao gewoond en daarna ging bij mij de knop om. Mijn vriend, altijd al een fanatieke sporter, vroeg of ik een keer mee wilde naar de sportschool. Zo gezegd, zo gedaan. Al snel wilde ik het liefst iedere dag naar de sportschool.

Alleen sporten was  niet genoeg voor mij. Ik wilde graag meer uit mijn voeding halen. Ik kwam bij Sander en Ellen terecht. Een op maat gemaakt voedings- en trainingsschema zorgde ervoor dat ik in zes maanden van 23,4% naar 16% vet ben gegaan.

Afgelopen november heb ik samen met mijn vriend een reis van 2,5 maand door zuidoost Azië gemaakt. In het begin vond ik het erg  lastig om mijn gezonde levensstijl te handhaven  in een land waar veel suikers en sauzen worden gebruikt in het eten. We wilden natuurlijk wel volop kunnen genieten van onze reis dus ik heb het toch deels aan de kant kunnen schuiven. Het sporten hebben we wel aangehouden tijdens de reis, we probeerden om iedere week twee keer te sporten.

Begin januari zijn we teruggekomen van onze reis en ben ik weer gestart bij FitFanatics. Ik was erg  blij dat ik na een lange tijd mijn gezonde levensstijl weer op kon pakken. Ik was wel wat aangekomen zoals verwacht maar ik heb het er alweer bijna af gelukkig.

Gezond eten en sporten is voor mij een echte passie geworden. Ik wil jullie graag inspireren om gezond en vooral lekker te eten! Daarom ga ik voor FitFanatics een blog bijhouden met lekkere en gezonde recepten. Ik zal om de week een blog voor jullie schrijven waarin ik een nieuw gerecht aan jullie voorstel.

Ik hoor graag wat jullie van mijn recepten vinden.

Veel kook & bak plezier!

Groetjes Marieke

Marieke Joosten