Het gaat steeds beter! #DinsdagMetDenise

Hallo allemaal!

Hier ben ik weer met een nieuwe #DinsdagMetDenise. Super om te zien dat er elke week weer zoveel mensen meelezen.

Het trainingsschema van Ellen is gemakkelijk te volgen. Ik zit nog wel echt in de opstartfase maar ik weet zeker dat dit met de tijd beter zal gaan. Het aantal keer dat ik train verschilt nog per week. Ik zie wel dingen veranderen en verbeteren en dat motiveert me dan juist weer om meer te trainen.

Het eten gaat gelukkig goed. Vooral het ‘s avonds niet meer cheaten gaat me beter af dan verwacht. Dit vond ik eerst nog wel lastig maar nu lukt dit steeds beter. Mijn schema is fijn en goed te volgen. Alleen ik eet meer dan één keer ”ongezond” avond eten per week. Dat zou ik nog moeten aanpassen om nog sneller vooruit te gaan. Zelf ben ik blij met hoe ik nu eet want is veel gezonder dan eerst! De zakken Thai sweet chilly kan ik tegenwoordig beter laten staan.

Tot de volgende week!