Top investering in jezelf!

2,5 jaar geleden kwam ik via een nichtje in contact met Ellen. Ik was aan het trainen voor mijn eerste halve marathon en wilde graag advies voor goede en ondersteunende voeding om fit aan de start te staan. Ondanks dat ik net voor de feestdagen gestart ben, ging het traject me vrij gemakkelijk af! Het schema dat Ellen opstelt is een fijne houvast en na verloop van tijd word je steeds creatiever met variëren en zelf weekschema’s maken. Je kan en mag gewoon alles eten, maar wel met mate.

De tweewekelijkse meetmomenten waren een goede stok achter de deur. Vooral wanneer het even tegenzit, helpt Ellen met relativeren en benadrukken wat wél al allemaal gelukt is! Het ene na het andere doel werd behaald!

Door een vervelende sportblessure heb ik het traject destijds niet af kunnen maken. De 1,5 jaar die volgden probeerde ik zo goed en zo kwaad als ging om wel gezond en gevarieerd te blijven eten. Gezien het feit dat sporten en bewegen ook bijdraagt aan een goede mindset om gezond te eten, lukte dat door de blessure niet altijd. Na mijn herstel wilde ik graag alsnog mijn einddoel bereiken en ben daarom opnieuw naar Ellen gegaan voor die stok achter de deur. Dit keer zorgde Corona voor een aangepaste manier van begeleiden, maar juist het wegvallen van alle sociale verplichtingen hielp mij om er vol voor te gaan! Nu een half jaar later heb ik mijn doel ruimschoots behaald. De begeleiding bij Ellen is een topinvestering in jezelf en is gaandeweg onderdeel geworden van een nieuwe leefstijl!

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook een succesverhaal worden?