Judith van Meijel

De laatste jaren kwamen er ongemerkt wat kilo’s bij doordat ik 6 jaar geleden gestopt ben met intensief sporten op niveau. Tijdens de coronalockdowns heb ik geprobeerd om mijn gewicht in ieder geval op peil te houden, maar na veel afvalpogingen lukt het me niet om er iets van af te krijgen. Met een bruiloft in het verschiet was het voor mij ‘nu of nooit’. Omdat ik voldoende beweeg en niet extra wilde gaan sporten, besloot ik de hulp van fitfanatics in te schakelen voor 3 maanden voedingsadvies. Bij het intakegesprek met Sander gaf ik aan dat het me niet echt om de kilo’s ging, maar dat ik gewoon iets ‘strakker’ in mijn vel wilde zitten. Ik had daarom als doel om 3 kg af te vallen en het vetpercentage te verlagen.

In het begin vond ik het vrij pittig. Vooral in de zomerperiode waar ik regelmatig werd uitgenodigd voor een barbecue, etentje of feestje waren soms best een uitdaging! Na een paar weken merkte ik dat wat ik in het begin zag als ’tijdelijk even diëten’ begon te zien als een meer normaal eetpatroon. Ik leerde dat je best kunt genieten van lekker of ongezond eten, maar meer met mate. Ook het invullen van de app werd voor mij een soort sport. Het gaf me inzicht welke producten gezond en minder gezond zijn, wat goede alternatieven zijn en wat ik weg kon laten om toch spontaan dat ijsje te eten of om het etentje van het weekend te compenseren.

De kilo’s vlogen ervan af, net als het vetpercentage! Na 1 maand had ik mijn doel van 3 kg al bereikt. Dat heb ik toen bijgesteld naar 5 kg en ook dat had ik een maand later behaald. Uiteindelijk ben ik bijna 8 kg kwijt en is mijn vetpercentage gedaald met 7,1%! Ik ben ruim op tijd in shape voor onze bruiloft en ik zit letterlijk en figuurlijk strakker/beter in mijn vel dan ooit!

Sander bedankt!

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Judith van Meijel

''De kilo's vlogen ervan af, net als het vetpercentage''

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

FitFanatics Sander van den Broek - Personal trainer en voedingscoach

Wil jij net zo een succes behalen?

Meld je dan nu aan voor onze personal training, small group training of voedingsbegeleiding. Samen gaan we jouw doelen bereiken!

Andere succesverhalen ter inspiratie

Succesverhaal Fitfanatics - Voedingsbegeleiding en Personal Training Panningen - Aniek Jacobs

Aniek Jacobs

“In een halfjaar 14.6 kg afgevallen”

Succesverhaal lezen

Succesverhalen Fitfanatics - Personal Training en voeding | Ellen Cuppen-Hendriks en Mark Cuppen

Ellen Cuppen-Hendriks en Mark Cuppen

8,5 en 12 kilo kwijt in 6 maanden!

Succesverhaal lezen

Jan Burhenne

”41 kilo afgevallen in anderhalf jaar!”

Succesverhaal lezen

Wanneer ga jij starten?

Meld je vandaag nog aan of neem contact op voor meer informatie.

Black Friday FitFanatics

Black Friday € 200,- korting*

Je profiteert tot en met zaterdag 25 november van ruim €200,- voordeel op een pakket van 10 personal trainingen.

Dubbel voordeel

Meld je aan en maak 11x kans op een cadeaubon t.w.v. € 50,- van horeca uit Peel & Maas.

Grijp nu je kans en ga aan de slag met een van onze professionals! We streven er naar om samen je doelen te bereiken.

Aanmelden kan ook telefonisch of per app via 0613807335, of bij je trainer.

*Deze actie geldt voor zowel leden als niet leden van FitFanatics